Η εταιρεία μας δραστηριοποιήται στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας υποδημάτων, καθώς και στην παραγωγή υποδημάτων μετά από επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών και κατάλληλων Ελλήνων βιοτεχνών οι οποίοι παράγουν τα υποδήματα για λογαριασμό μας με την επωνυμία ALVA SHOES.

   Το πρώτο κατάστημα ανδρικών υποδημάτων ALVA εγκαινιάσθηκε από τον Χρήστο Φροσυνιώτη το 1969 στον πιο εμπορικό δρόμο της τότε εποχής, στην οδό Βύρωνος στην Πλάκα. Μετά από 2 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας άνοιξε και το δεύτερο κατάστημα στην οδό Δαμάρεως στο Παγκράτι με την συμμετοχή του Κων/νου Φροσυνιώτη, αδελφού του Χρήστου, το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα με ανδρικά και γυναικεία παπούτσια. Το 1975 μπαίνει στην εταιρεία ο τρίτος αδελφός Στέλιος Φροσυνιώτης ανοίγοντας το τρίτο κατάστημα ALVA στην περιοχή του Ζωγράφου.

    Το 1987, με την νέα πνοή που έφερε στην επιχείρηση η είσοδος του Δημ. Φροσυνιώτη (γιου του Κων/νου), σε ένα καινούριο χώρο στο Ν.Παγκράτι τα καταστήματα ALVA φέρνουν σε επαφή τους πελάτες τους με τις νέες τάσεις της ανδρικής υπόδησης αλλά και ένδυσης. Παρακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες εξελίξεις στον χώρο της ανδρικής υπόδησης, το 1993 δημιουργήθηκε ξεχωριστό τμήμα δίπλα στο κατάστημα του Παγκρατίου, το ALVA BOOTS, το οποίο σήμερα λειτουργεί ως stock house.

    Το 1997 η νέα γενιά της οικογένειας Φροσυνιώτη  μπαίνει δυναμικά στον χώρο και έτσι εγκαινιάζεται ένα ακόμη κατάστημα ALVA στην Ηλιούπολη, στην Λεωφ. Ειρήνης 34.

    Μετά από 45 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με το ανδρικό υπόδημα και έχοντας συνεργασθεί με τις μεγαλύτερες φίρμες της Ελλάδας και της διεθνούς αγοράς, αφουγκραζόμενη τις νέες τάσεις και ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, η εταιρία μας εγκαινιάζει το 2014 το ηλεκτρονικά της κατάστημα.


Αποδοχή Site use cookies